Étrend-kiegészítő
készítmények
gyártása

Saját gyártóüzemünkben
bérgyártás,
kapszulázás

Kozmetikum
gyártás

Olajos
kapszula készítése

Alapanyag, segédanyag,
csomagolóanyag beszerzés

Kapacitásbővítés a Tudás Munkás Kft-nél.

A kedvezményezett neve: TUDÁS MUNKÁS Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: „Kapacitásbővítés a Tudás Munkás Kft-nél.”
A szerződött támogatás összege: 17 887 759 Ft
Visszatérítendő hitel összege: 35 775 518 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 29.94 %

A projekt tartalmának bemutatása:


A fejlesztéssel kozmetikai termékek gyártását, csomagolását/töltését tudjuk ellátni. A fejlesztés eredményeként kozmetikai termékek gyártására nyertünk kapacitást és üzemi helyet. A beruházással egy magas színvonalú, elkülönített üzemi gyártási kapacitás jött létre a Csongrádi Ipari parkban. A szakmai tapasztalat már rendelkezésre állt és folyamatosan fejlődik. A menedzsment a gyártási technológiákat ismeri, a tervezés a meglévő programokkal, szabályozással az új igényeket el tudja látni.

Az új termékek jelentős hozzáadott értéket tartalmaznak. A kozmetikai termék gyártó üzem létrehozásával a térségben egyedülálló fejlesztés valósult meg, mert kevés hasonló kis szériás előállításra is alkalmas kapacitású üzem létezik.

Az üzem megépítésével a különböző kis és közepesszériás termékek gyártásával és a rendelkezésre álló tárolókapacitás révén raktározásával széles körű termékskála alakítható ki. Mind a száraz, mind a nedves alapanyagok gyártása lehetővé válik. Pl.: krémek, kenőcsök, ajakápolók, lábápolók, körömápolók, szappanok, bőrápoló olajok, hintőporok stb.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.05.14.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01431